Öğrenciden 'kaçırıldım' iddiası

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Mayıs 2006 17:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erzurum'da okula giderken 5 kişi tarafından kaçırılarak bilmediği bir yere götürüldüğünü öne süren genç, söz konusu kişiler tarafından kurye olarak kullanıldığı iddiasıyla Rize Emniyet Müdürlüğüne başvurdu.

Alınan bilgiye göre, Rize Emniyet Müdürlüğü'ne başvuran İ.P. (16), Erzurum'un Aşkale ilçesindeki bir lisede öğrenim gördüğünü, 11 Mayısta, 19 Mayıs gösterilerine hazırlık için okula gittiği sırada tanımadığı 5 kişi tarafından zorla otomobile bindirilerek bayıltıldığını öne sürdü.

Daha sonra depo olarak kullanıldığını düşündüğü bir yerde ayıldığını, burada kendisine içerisinde ne olduğunu bilmediği bir poşet verildiğini ve araçla daha önce hiç görmediği bir mezarlık bölgesine götürülüp burada indirildiğini savunan İ.P, buraya gelen iki kişinin elindeki poşeti aldığını, bir çanta vererek kendisini kaçıranlara iletmesini istediklerini ileri sürdü.

İ.P, kendisini kaçıran kişilerin çantayı aldıktan sonra yeniden ağzına mendil dayayarak kendisini bayılttığını, ayıldığında ise nerede olduğunu anlamadığını, yoldan geçen vatandaşlara sorunca Rize'de olduğunu öğrendiğini iddia etti. İ.P, amcası Zakir P'ye teslim edilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. İ.P'nin ailesinin, polise, oğullarının kayıp olduğunu bildirdiği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber