Bilecik'te "komşularımla buluşuyorum" etkinliği

Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen "Komşularımla Buluşuyorum" adlı etkinlik kapsamında, Osmangazi, Soğuksu ve İstasyon Mahallesi sakinleri bir araya geldi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Şubat 2014 18:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bilecik'te

Komşuluk ilişkilerini pekiştirdiği etkinliğe, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı da katılarak, mahalle sakinlerinin eğlencelerine ortak oldu. Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlikte, Bilecik Belediyesi'nin gerçekleştirdiği hizmetler hakkında bilgi veren Başkan Yağcı, etkinliğin birçok yönden faydalı sonuçlar meydana getirdiğini söyledi. Yağcı, "Bu etkinlik, tüm Bilecik'in birlik ve beraberliğin göstergesidir. Yapılan bu programlar, aramızdaki birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını arttıracaktır. Birbirimizle tanışıp, sevgi ve üzüntülerimizi paylaşmamıza imkan tanıyacaktır. Bilecik Belediyesi olarak böyle güzel bir buluşmaya ev sahipliği yaptığımız için mutluyuz" dedi.

Etkinlik, Başkan Yağcı ve eşi Fatma Yağcı'nın katılımcılar arasında yapılan çekilişte, hediyelerini kazananlara ödüllerini vermesi ve düzenlenen konserle son buldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber