Didim Mesleki Eğitim Merkezinden Pektaşoğlu'na tebrik ziyareti

Didim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Şakir Şahan ile Müdür başyardımcısı Hüseyin Erel, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına 5. kez seçilen Yaşar Pektaşoğlu’nu tebrik ziyaretinde bulundu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Şubat 2014 10:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Didim Mesleki Eğitim Merkezinden Pektaşoğlu'na tebrik ziyareti

Didim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Şakir Şahan ile Müdür başyardımcısı Hüseyin Erel, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına 5. kez seçilen Yaşar Pektaşoğlu'nu tebrik ziyaretinde bulundu.

5. kez Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına seçilen Yaşar Pektaşoğlu'nu tebrikleri kabul ediyor. Didim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Şakir Şahan ile Müdür başyardımcısı Hüseyin Erel, Pektaşoğlu'nu ziyaret edip, tebrik etti. Ziyarete Oda yönetim kurulu üyeleri Metin Destici, Özbey Talayhan ve Erdal Çelik'te hazır bulundu. Didim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Şakir Şahan Pektaşoğlu ve yönetimini tekrar seçilmelerinden dolayı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Yaşar Pektaşoğlu ise ziyaretten dolayı Mesleki Eğitim Merkezi Müdürün ve Müdür başyardımcısına teşekkür edip, ortak çalışmalara devam edeceklerini ve esnaf yetiştiren Mesleki eğitime her türlü desteği sunmaya devam edeceklerini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber