Öğretmenden öğrenciye dayak iddiası/Video

Aksaray’da bir öğretmenin 7. sınıf öğrencisini oğluyla kavga ettiği gerekçesiyle dersinden çıkartarak okulda dövdüğü iddia edildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Şubat 2014 13:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, Paşacık Mahallesi'nde bulunan Cahit Zarifoğlu Ortaokulu'nda meydana geldi. İddiaya göre, 7. sınıfta eğitim gören 13 yaşındaki H.S, öğretmen E.K'nin (39) çocuğuyla kavga ettiği gerekçesiyle öğretmen E.K. tarafından darp edildi. Olayın ardından öğrenci okul çıkışına kadar evine gönderilmezken, eve geldiğinde olayı babası M.S.'ye (42) anlattı. Olayı öğrenen baba durumu polise bildirip, oğlunu hastaneye götürdü. Çocuğun sırtında, kolunda ve boğazında darp izine rastlanırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Olayı anlatan H.S, öğretmen tarafından ders gördüğü esnada zorla sınıftan çıkarıldığını öne sürerek, "Geldi bana, 'H.S. sen misin?' dedi ve dersten aldı. İngilizce öğretmenine de, 'Öğrenci bir dahaki derse gelemez' dedi. Daha kapıyı kapatmadan yumruk vurdu. Arkaya beni düşürdü ve ben de 'Kurtarın' diye bağırmaya başladım. Bu sefer de ağzımı kapattı. Beni köşeye çekerek yumrukladı. Daha sonra elimi yüzümü yıkattı. Çeşme başında da bana vurdu arkamdan. Sonra da bodruma indirmek istedi ve o sırada okul müdürü gördü ve vazgeçti. Sonra çocuğunu aldı geldi ve 'Bu muydu sana yapan?' dedi. Çocuğu da 'Evet' dedi ve bana bağırdı çağırdı. Ben de babamı aramak istedim ama arattırmadılar. Saat 2,5'a kadar da okulda tuttular. Kafama, koluma, belime, her tarafıma vurdu. Çocuğuna bağırdım ve boynundan tuttuğum için beni dövdü" dedi.

Baba M.S. ise olay esnasında çarşıda olduğunu belirterek, "Çocuklar aradı ve acil eve gelmemi istediler. Ne oldu diye sordum, H.'yi öğretmen dövmüş dediler. Direkt okula gittim. Biz çocuklarımızı kime teslim ediyoruz. Böyle saçmalık olur mu? Gereken ne ise yapılmasını istiyorum" şeklinde konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden konuyla ilgili bir açıklama yapılmazken, öğretmenle ilgili soruşturma başlatılacağı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber