Liseli kız öğrenci intihar etti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Mayıs 2006 10:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kütahya'da, lise öğrencisi bir genç kız, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı kendisini iple tavana asarak intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, olay Tavşanlı İlçesi Durak Mahallesi Karaca Sokak Çevre Yolu üzerinde bulunan 70-A numaralı evin 2. katında dün gece meydana geldi. Kız Meslek Lisesi Ağırlama ve Gıda Teknolojisi Bölümü son sınıf öğrencisi Feyza Ertuğrul (18), ailesinin evde olmadığı sırada kendisini çamaşır ipiyle tavana astı. Komşularının ev taşımasına yardımcı olduktan sonra kendi evlerine dönen baba Ali Osman Ertuğrul, kızının cansız bedenini görünce şoka girdi.

Olayın aile bireylerince fark edilmesinden sonra eve gelen polisler, savcıyla birlikte incelemeyi başlattı. Genç kız, arkasında ölümüne dair hiçbir iz bırakmazken, bir yıldan bu yana tuttuğu günlüğü incelenmek üzere Olay Yeri İnceleme ekiplerince alındı. Genç kızın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. İnceleme esnasında baygınlık geçiren anne hastaneye kaldırıldı, baba ise şokun etkisiyle hiç konuşmadı.

Olayı sabah okula geldiklerinde gazetecilerden öğrenen Kız Meslek Lisesi'nin öğretmen ve öğrencileri, Feyza'nın ölümüne inanamadı. Öğretmenleri Feyza'nın çok neşeli bir kız olduğunu söyleyerek, son gün okulda Gençlik Şöleni için yapılacak kermese büyük bir hazla yardımcı olduğunu ve gayet sevinçli bir şekilde okuldan ayrıldığını belirtti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber