Burak Can'ın vurulduktan hemen sonra çekilen görüntüleri/ Video

Burak Can Karamanoğlu’nun vurulduktan hemen sonra çekilen görüntüleri ortaya çıktı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Mart 2014 15:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Berkin Elvan eylemleri sırasında Okmeydanı'nda bir grubun silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybeden Burak Can Karamanoğlu'nun vurulduktan hemen sonra çekilen görüntüleri ortaya çıktı. Başından yaralanan Karamanoğlu'nun kan revan içerisinde olduğu ve olayın hemen ardından çevredekiler tarafından karga tulumba taşındığı görüldü.

Olay dün gece Okmeydanı Kulaksız Dörtyol mevkii, Çeşme Durağında meydana gelmişti. İki grup arasında başlayan sözlü sataşma daha sonra silahlı kavgaya dönüşmüş, olay sırasında vurulan Burak Can Karamanoğlu isimli genç hayatını kaybetmişti.

OLAY ANININ HEMEN ARDINDAN YAŞANANLAR KAMERAYA TAKILDI

Burak Can Karamanoğlu'nun vurulduktan hemen sonra çekilen görüntüleri ortaya çıktı. Olaydan saniyeler sonra bir vatandaş tarafından cep telefonuyla çekilen görüntülerde, Karamanoğlu'nun kan revan içerisinde kaldığı gözlendi. Bu görüntülerin ardından Karamanoğlu'nun son görüntüleri bu kez sokak arasındaki bir işyerinin güvenlik kamerasına da yansıdı. Burada kayda geçen görüntülerde; eylemcilerin hava-i fişek ve taşlı saldırılarının yoğun şekilde devam ettiği sırada Karamanoğlu'nun yaralı vaziyette karga tulumba taşındığı görüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber