Zeybekçi: Dinleyenler vatana ihanet ediyor

Devlet sırrı olan toplantıyı dinlemişler, dinledikleri yetmemiş gibi utanmadan bu sırları dünya veriyorlar. Bunlar vatana ihanet ediyorlar

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Mart 2014 14:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Zeybekçi: Dinleyenler vatana ihanet ediyor

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, güvenlik toplantısının illegal dinlenmesiyle ilgili, "Devlet sırrı olan toplantıyı dinlemişler, dinledikleri yetmemiş gibi utanmadan bu sırları dünya veriyorlar. Bunlar vatana ihanet ediyorlar" dedi.

Zeybekci, partisinin Sarayköy ilçesinde Belediye Meydanı'nda düzenlediği mitingde, Denizli'de yapılan hizmetlere değindi. Daha sonra ekonomiyi değerlendiren Zeybekci, birilerinin derdinin Türkiye'yi 2000, 2001, 2002'deki durumuna getirmeye çalışmak olduğunu ifade etti.

"Bunlar birbirlerinin kafasına Anayasa kitaplarını atarken bu memlekette faizler yüzde 7 bin oldu" diyen Zeybekci, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bu kavgaları yaparken IMF gelip Türkiye'yi yönetti. Yetmedi, Dünya Bankası ekonomi bakanı gönderdi? Kemal Derviş geldi Türkiye'ye... Türkiye'nin şu anda arslanlar gibi başbakanı var. Türkiye'nin şu anda kale gibi bir hükümeti var. Türkiye'nin şu anda IMF'den onaylı, Dünya Bankası'ndan atanmamış, bu milletin evladı bir ekonomi bakanı var. Türkiye'ye bir daha IMF gelmez."

- "Hizmetler sürecek"

AK Parti iktidarının millete, ülkeye hizmete etmeyi sürdüreceğini vurgulayan Zeybekci, güvenlik toplantısının illegal dinlenmesini değerlendirdi. Bu dinlemeyle Türkiye'ye ihanetin en büyüğünün yapıldığını anlatan Zeybekci, şunları kaydetti:

"Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin ve milletinin en önemli sırlarını dünyaya peşkeş çektiler. Devlet sırrı olan toplantıyı dinlemişler, dinledikleri yetmemiş gibi utanmadan bu sırları dünya veriyorlar. Bunlar vatana ihanet ediyorlar. Bunlar, bu ülkenin başbakanını yıllarca dinleyip dünyaya servis etmişler. Ama şunu söylüyoruz her şeye rağmen biz, kardeşlerimizi incitmeden bunların hesabını soracağız. Kardeşlerimizi üzmeden, bu ülkenin yüzde 99,9'u ile kol kola, omuz omuza gireceğiz, durmak yok yola devam, durmak yok, Türkiye'yi 2023'e taşımaya devam edeceğiz. Kardeşliğimiz, dostluğumuz, birlik ve beraberliğimiz kazanacak. İnşallah yarın akşam bu kardeşliğimiz, birliğimiz, beraberliğimiz daha güçlenecek."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber