Kara Kuvvetleri 'meraklı pilotu' arıyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Mayıs 2006 11:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Ankara'da güneşlenmek isteyen Norveç Genç Bayanlar Voleybol Milli Takımı üzerinden birkaç kez alçak uçuş yapan helikopterin pilotunu arıyor.

Ankara'da güneşlenmek isteyen Norveçli Milli sporcuların üzerinden alçak uçuş yapan askeri helikopter olayı, Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nı harekete geçirdi.

Olayın hem Türk, hem de Norveç'in önde gelen gazetelerinde manşet olmasının ardından Kara Kuvvetleri Komutanlığı, helikopter pilotunun tespit edilmesi için araştırmalarına başladı.

Askeri yetkililer şimdi olayın tam olarak hangi saatte gerçekleştiğini araştırıyor. Yetkililer bu tespitin ardından helikopteri kimin kullandığını belirleyecek.

NORVEÇLİ SPORCULARA NE OLMUŞTU

Avrupa Genç Bayanlar Voleybol Şampiyonası elemeleri için Ankara'ya gelen Norveç Bayan Voleybol Milli takımı, güneşlenmek için önce Gençlik Parkı'na gitmiş, burada etraflarında onlarca kişinin toplanmasının ardından otobüs şoförlerinin de uyarısıyla parkı terketmişlerdi.

Daha sonra güneşlenmek için daha sakin olan Gölbaşı'na giden Norveçli sporcular bu kez yukarıdan geçen bir askeri helikopterin üzerlerinden birkaç kez alçak uçuş yaptığına belirtmişti. Norveç ekibi, bu alçak uçuşu fotoğraflarla da belgelemişti. Norveç Milli Takım oyuncuları, önce biraz çekindiklerini ancak daha sonra olayı bir eğlence olarak gördüklerini ve kendilerinin rahatsız olmadığını söylemişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber