Hastanede 'taciz' ateşi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Mayıs 2006 17:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konya Numune Hastanesinde, başhekim sekreterinin dayısı, yeğenini taciz ettiği iddiasıyla kavga ettiği genci ve o sırada sağlık raporu almak için bekleyen kişiyi, tabancayla ateş ederek yaraladı.

Numune Hastanesi Başhekim Sekreteri Gülşah B'nin (26) dayısı Süleyman C, uzun süredir yeğenini taciz ettiği iddia edilen Barış K. (29) ile sekreterlik odasında karşılaştı.

Süleyman C, yeğeni Gülşah B'yi rahatsız ettiği gerekçesiyle Barış K. ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Süleyman C, tabancasıyla ateş ederek Barış K. ve sağlık raporu almak için tesadüfen orada bekleyen Mustafa Yalçınkaya'nın yaralanmasına neden oldu.

Hastane güvenliği ve polis, Süleyman C'yi olay yerinde yakaladı. Yaralılar ise hastanenin acil servisinde tedavi altına alındı.

Barış K'nin, nişanlı olduğu öğrenilen ve yaklaşık 1 ay sonra evleneceği belirtilen sekreter Gülşah B'yi uzun süredir taciz ettiği öne sürüldü.

Barış K, tedavisinin tamamlanmasının ardından hastaneden ayrılırken, Süleyman C'ye yönelik ?Beni öldürecektin. Eline silah almakla adam olunmaz. Ben seni öldüreceğim? şeklinde tehditler savurdu.

Hastane Başhekimi Rıza Sarıbabıçcı ise Gülşah B'ye taciz edilmesi nedeniyle kavga çıktığını duyduklarını, ancak bu konuda net bilgilerinin olmadığını söyledi.

Bir gazetecinin başhekimlik önünde X-Ray cihazının bulunmadığını hatırlatması üzerine Sarıbabıçcı, ?Böyle bir eksiğimiz var. Uzun süredir gündemimizde ancak alınamadı. Hastaneye her gün birçok kişi girip çıkıyor. Güvenlik açısından hastanede bir değerlendirme yapacağız? dedi.

Diğer yaralı Mustafa Yalçınkaya'nın da sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber