Sadece 150 liraya hayatta kalabilirdi

Zekeriyaköy’de perşembe sabahı kaybolan ve dün evin yan tarafındaki villanın havuzunda cesedi bulunan Pamir’in hayatı 150 TL’ye kurtulabilirdi.

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 06 Nisan 2014 09:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sadece 150 liraya hayatta kalabilirdi

BURCU ÜNAL İstanbul

Pamir'in cesedinin kimsenin yaşamadığı yan villanın dolu havuzunda bulunmasının ardından, "Havuz boş olsaydı Pamir yaşayabilir miydi?" sorusu gündeme geldi. Artes Havuzculuk ve Arıtma Tesisleri Şirketi'nin yöneticisi Makine Mühendisi Üzeyir Uludağ, "Özel havuzları kışın boşaltmayın deriz fakat kazalara karşı üzerinin tente ile örtülmesi ya da alarm takılmasını öneririz" diye konuştu. Uludağ, bunun yerine güvenlik için havuzun üzerinin branda ile kapatılması ya da havuza alarm takılmasını önerdiklerini dile getirdi. Üzerinde bir çocuğun yürüyebileceği nitelikle brandaların metrekaresi 10 ila 15 TL'ye satılıyor. Havuza belli ağırlığın üzerinde bir cismin düşmesi durumunda alarm veren havuz alarmlarının fiyatları ise 150 TL'den başlıyor.

Adli Tıp uzmanı Prof. Dr. Sevil Atasoy, ceset fotoğrafından Pamir'in havuzda boğularak hayatını kaybedip kaybetmediğinin anlaşılamayacağını, bunun ancak otopsi sonucunda ortaya çıkacağını belirtti. Atasoy ayrıca mukayese amacıyla havuzdan mutlak surette 2 litre su alınmış olması gerektiğini de vurguladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber