Kız kardeşinin sevdiği liseliyi öldürdü

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 30 Mayıs 2006 13:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KARABÜK'ün Safranbolu İlçesi'nde lise son sınıftan 2 yıldan bu yana beklemeli öğrenci olan 19 yaşındaki Beduh Karademir, aynı okulda aşık olduğu 16 yaşındaki N.B.'nin ağabeyi 20 yaşındaki İlyas Başkurt tarafından bıçakla öldürüldü.

Olay, dün geceyarısı Safranbolu'nun Emek Mahallesi'nde meydana geldi. Safranbolu Lisesi'nde zayıf dersleri yüzünden son sınıftan 2 yıldan bu yana beklemeli durumda olan Beduh Karademir, aynı okulda lise 2'nci sınıfta okuyan N.B. ile tanıştı. Arkadaşlıkları aşka dönüşen Karademir ile N.B.'nin ilişkisini duyan kızın ağabeyi İlyas Başkurt tepki gösterdi.

Başkurt, kız kardeşine aşık olan Beduh Karademir ile buluşup, tartışmaya başladı. Alkollü olduğu belirlenen iki kişinin tartışması kavgaya dönüştü. İlyas Başkurt, bu sırada üzerinde bulundurduğu bıçağı Beduh Kardemir'e saplamaya başladı. Vücuduna 7 bıçak darbesi alan Karademir, öldü.

Bu sırada elinden yaralanan İlyas Başkurt yakınlarını yanına alıp, Safranbolu Devlet Hastanesi'ne giderek tedavi oldu. Başkurt, hastane polisine verdiği ifadede, kavga ettiği arkadaşının yaralı olduğunu söyledi. Verilen adrese giden polis ekipleri, Beduh Karademir'in cesedini buldu. Gözaltına alınan İlyas Başkurt, sevk edildiği mahkemede suçunu itiraf ederek Karabük Cezaevi'ne konuldu. Beduh Kandemir'in cesedi, otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber