Onbaşı Güngör, terhisine 28 gün kala şehit oldu

Haber Giriş : 31 Mayıs 2006 19:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ŞIRNAK'ın Cudi Dağı'ndaki operasyonda PKK'lı teröristlerin döşediği mayının patlaması sonucunda şehit olan Piyade Onbaşı Metin Güngör'ün cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Mersin'e getirildi. Baba Mehmet Güngör, oğlunun terhisine 28 gün kala şehit olduğunu belirtirken, ağabeyi Medet Güngör ise ağlayan yakınlarına, ?Bugün ağlanacak gün değil'' diyerek alkış tuttu.

Onbaşı Metin Güngör'ün Şırnak'tan getirilen cenazesi, Mersin Devlet Hastanesi morguna konuldu. Cenazeyi karşılamaya gelen şehidin babası 56 yaşındaki Mehmet Güngör ile annesi 54 yaşındaki Saadet Güngör, yakınları tarafından teselli edilmeye çalışıldı. Oğlunun terhisine 28 gün kala şehit olduğunu belirten baba Güngör, ?Vatan sağ olsun. Herkese nasip olmaz bu şehitlik'' dedi.

Oğlunun fotoğraflarına bakarak gözyaşı döken anne Güngör ise sürekli, ?Vatan sağ olsun'' diyerek ağladı. Bu arada şehidin ağabeyi Medet Güngör ise ağlayan yakınlarından ağlamamalarını istedi. Güngör, ?Bugün ağlanacak gün değil. Nasıl askere güle güle gönderdiysek, son yolculuğuna da öyle uğurlayacağız. Ağlamak yok'' diyerek alkış tuttu. Yakınları Metin Güngör'ün sevdiği bir kız olduğunu, askerliğini tamamladıktan sonra evlenmeyi planları yaptığını anlattı.

milliyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber