Belediye Başkanı yatak odasındaki hırsızı odunla kovaladı

Haber Giriş : 06 Haziran 2006 09:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi Bitez Beldesi Belediye Başkanı Remzi Güngör gece yarısı ikinci kattaki yatak odasına girmeye çalışan hırsızı odunla kovaladı.

Evli ve üç çocuk babası Remzi Güngör'ün Köyiçi Mevkii'nde site içindeki villasının ikinci katındaki yatak odasına perguladan tırmanarak çıkan hırsız, pencereyi açarak içeri girdi. İsviçre asıllı turizmci eşi 38 yaşındaki Suzanne Güngör ile 43 yaşındaki Remzi Güngör sese uyandı. Çift, 25 yaşlarında, uzun boylu hırsızla karşı karşıya geldi. Odadaki şöminenin yanında bulunan odunu kapan Anavatan Partili Başkan Güngör, hırsızın üzerine yürüdü. Elinde tornavida ve fener bulunan hırsız, balkondan atlayıp kaçtı.

Hırsızın üzerine yürüdüğünü belirten Güngör ?Bugünlerde Bodrum'da hırsızlık olaylarının arttığını, Söke ve İzmir'den gelen hırsız şebekelerinin evlere dadandığı duymuştuk. Bu nedenle penceredeki tıkırtıyı duyar duymaz şömine yanındaki odunu ve şömine demirini kaparak korkutmak üzere hırsızın üzerine yürüyünce aniden balkondan atlayarak kaçtı. Arkasından kovaladım ama yakalayamadım. Sitemizde bekçi vardı, ancak bekçinin de bir anlık dalgınlığından yararlandığını düşünüyorum'' dedi.

milliyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber