Çevik kuvvet otobüsüne saldırı/ Video

Okmeydanı'nda bir grup gösterici, çevik kuvvet otobüsüne taş ve boyalarla saldırdı. Bir anda neye uğradığını şaşıran polisler, otobüsten inerek göstericilere biber gazı ile müdahale etti. Bir polisin elindeki tabanca dikkat çekti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Mayıs 2014 12:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Okmeydanı'nda göreve giden çevik kuvvet otobüsüne bir grup gösterici tarafından taşlı ve boyalı saldırı düzenlendi. Saldırı karşısında otobüsten inen polisler, gruba biber gazı ile müdahale etti. Bu sırada bir polisin elindeki tabanca da dikkat çekti. Grubun dağılmasının ardından polis de Okmeydanı'na girerek yola kurulan barikatları kaldırmaya başladı. Bu sırada da bazı göstericileri polise taş attığı görüldü. Okmeydanı'ndaki gerginlik sürüyor.

POLİS MÜDAHALE ETTİ

Okmeydanı'nda dün başlayan olaylar bugün de devam ediyor. Polis, Okmeydanı civarında barikat kurup, taş atan gruplara müdahale ederek bölgeye girdi.

Okmeydanı Şark Kahvesi civarında yola barikat kurup araç girişini engelleyen guruplara polis müdahale etti. Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) ve 'akrep' olarak tabir edilen zırhlı araçlarla sokaklara giren çevik kuvvet ekipleri gaz atarak grupları dağıttı. Yola kurulan barikatları kaldıran ekipler, ara sokaklara girerek grupların toplanmasına izin vermiyor. Dün başına kurşun isabet ederek hayatını kaybeden Uğur Kurt'un isminin yazılı olduğu barikatları kaldıran polis, 'Katil polis' yazılı pankartları da indirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber