Kreşte çocuklara şiddet iddiasına soruşturma

Kırıkkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı kreşteki çocuklara görevliler tarafından şiddet uygulandığına dair çıkan haberlere ilişkin soruşturma başlatıldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 28 Mayıs 2014 18:38, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun, bazı basın yayın kuruluşlarında Kırıkkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı kreşteki çocuklara görevliler tarafından şiddet uygulandığına dair çıkan haberlere ilişkin, soruşturmanın başlatıldığını bildirdi.

Dr. Uzun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu olayla ilgili haberleri kendilerinin de bir internet sitesi ve çeşitli gazetelerden gördüklerini belirtti.

Şimdiye kadar Valiliğe, İl Sağlık Müdürlüğüne iddia edilen olaylarla ilgili herhangi bir şikayet ya da başvurunun olmadığını ifade eden Uzun, şunları kaydetti:

"Olayla ilgili başvuru ve şikayet olmamasına rağmen biz bu internet sayfasında gördüğümüz haberi ihbar olarak kabul edip Vali Ali Kolat'ın direktifleri ve hassasiyetleri doğrultusunda Sağlık Müdürlüğü olarak Genel Sekreterlik bünyesinde soruşturma başlatılmasını bir yazı ile Genel Sekreterliğe bildirdik. Genel Sekreterliğe bağlı olan bu kreşte soruşturma bugün itibari ile başlatılmış durumda. Soruşturmanın neticesine göre olay şekillenecektir. Başta Vali Kolat olmak üzere, İl Sağlık Müdürlüğü olarak da olayın takipçisiyiz."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber