Uğur Kurt soruşturmasında 1 polis ifade verdi

Okmeydanı'nda 2 kişinin öldüğü, 8'i polis 9 kişinin yaralandığı olaylara ilişkin, olay yerinde molotofkokteyli atılan polis aracında görev yaptığı ve eli yandığı belirtilen bir polisin bilgisine başvuruldu

Kaynak : Vatan
Haber Giriş : 28 Mayıs 2014 19:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Uğur Kurt soruşturmasında 1 polis ifade verdi

Okmeydanı'nda, Uğur Kurt adlı vatandaşın, kör kurşunla boynundan vurulmasına ve hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturmada çarpıcı gelişme yaşandı. Silahlarına el konulan 14 polisten biri savcılığa çağırıldı. Çağlayan adliyesine getirilen polis memuru savcıya bilgi verdi.


AA - İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, Okmeydanı'nda 2 kişinin öldüğü, 8'i polis 9 kişinin yaralandığı olaylara ilişkin, olay yerinde molotofkokteyli atılan polis aracında görev yaptığı ve eli yandığı belirtilen bir polisin bilgisine başvuruldu

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Birimi'nde görevli Cumhuriyet savcılarından Hasan Yılmaz, bazı polis memurlarının yaralanmasıyla sonuçlanan, polis aracına molotofkokteyli atılmasına ilişkin yürüttüğü soruşturma kapsamında, tanık olarak çağırdığı bir polisin ifadesine başvurdu.

Olaylarda göstericilerin molotofkokteyli attığı polis aracında elinin yanması sonucu yaralandığı belirtilen tanık polis, savcılığa bilgi vermesinin ardından adliyeden ayrıldı.

Bu arada, söz konusu bölgede görev yapan 14 polise ait silahlar üzerinde, Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'nda balistik inceleme yapılmasına devam edildiği de ifade edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber