Taksim ve Kadıköy'de hayat normale dönmeye başladı

Taksim ve Kadıköy'de düzenlenen izinsiz gösterilerin ardından yaşam normale dönmeye başladı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 01 Haziran 2014 01:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Taksim ve Kadıköy'de hayat normale dönmeye başladı

Taksim'e girişlere kapatılan sokaklara, vatandaşların kontrollü olarak girmesine izin veriliyor. Taksim'de oturanların ve otellerde kalan turistlerin girişlerine müsaade edilirken, olaylar nedeniyle İstiklal Caddesi'ndeki iş yerlerini kapatan esnaf, dükkanlarını açmaya başladı.

İstiklal Caddesi ve Fransız Konsolosluğu'nun olduğu bölgede de yaşam normale dönüyor. İstiklal Caddesi'ne yayaların girişine izin verilirken, polis ekiplerinin bir bölümü de ayrılmak için hazırlıklarını sürdürüyor.

Bu arada, gözaltına alınan ve otobüste bekletilen kişiler de polis merkezlerine götürüldü.

Yaklaşık bir haftadır işleri dolayısıyla Taksim'deki bir otelde kaldığını belirten Kayserili iş adamı Selahattin Yılmaz, olayların sona ermesinin ardından polislere ve vatandaşlara 2 bin simit ve 300 kase tatlı dağıttı.

Kadıköy'de de akşam saatlerinde yaşanan olaylardan sonra hayat normale döndü. Olaylar sırasında trafiğe kapatılan Söğütlüçeşme Caddesi tekrar trafiğe açıldı. Toplu ulaşım araçları da seferlerine başladı. Bölgedeki polis ekiplerinin bekleyişi sürüyor.

Öte yandan, Beşiktaş Kartal Heykeli önünde küçük bir grubun bekleyişi devam ediyor. Polis ekipleri de bölgedeki güvenlik önlemlerini sürdürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber