Erdoğan: 'Gücünüz yetiyorsa gelin'

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan kendisi için Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde bir senaryo hazırlığı yapıldığını belirtti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Haziran 2014 15:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Erdoğan: 'Gücünüz yetiyorsa gelin'

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan kendisi için Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde bir senaryo hazırlığı yapıldığını belirterek, "Bana benzer bir artist arıyorlarmış, buldukları anda çekime başlayacaklar. Hedefleri Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde bunu piyasaya sunmak. Reklamın iyisi kötüsü olmaz" dedi.

Rant çetesinin Halkbank ile olan hesabını da görmeye kalkıştığını savunan Başbakan Erdoğan, "Biz Halkbank'ı aldığımızda nasıl bir banka devraldık. Ziraat Bankası ile Halkbank birleştiriliyordu. Biz geldik ve iki bankayı ayırdık. Kaldı ki bizden önce bu iki banka sürekli görev zararı ediyordu. Şimdi batıda artık yükselen güçlü bir Ziraat Bankası var, Halkbank var. Vakıfbank'ın o zamanki ederi 200 milyon dolar idi şimdi ise 6 milyar dolar. Bunu nasıl görmemezlikten gelirsiniz. Bu toplantı ardından temelini atacağımız 3. Havalimanı ile hesapları vardı. Onu görmeye kalkıştılar Önümüzü kesebilirlerse gücü yeterlerse kessinler, saat 16.00'da gidip temel atacağım. Türkiye artık ne Sabiha Gökçen'e ne Atatürk Havalimanı'na sığmıyor. Gelen bütün uçakların havada tur attığı bir İstanbul var. Bu bizi böyle bir adıma sevk etti. Biz dünyanın ilk üçü içinde yer alacak bir havalimanı yapımının temelini atıyoruz. Hızlı treni de provoke etmeye kalktılar. 250 noktada kablolar kesildi. Bu bunu durduracak mı hayır. Bu ülkede nasıl vatan hainlerinin olduğunu görmeniz bakımından bunu söylüyorum" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber