Lice'deki karakol saldırısı: 1 ölü, 2 yaralı

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde bir grubun jandarma karakoluna saldırısı sonrası çıkan arbedede 1 kişi hayatını kaybetti, biri asker 2 kişi de yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Haziran 2014 21:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Lice'deki karakol saldırısı: 1 ölü, 2 yaralı

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde bir grubun jandarma karakoluna saldırısı sonrası olay yerine gelen jandarma ekiplerine bir grup terörist tarafından silahlarla ateş açıldı.

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde devam eden olaylarda bir grup Abalı Jandarma Karakolu'na silahlı ve molotoflu saldırı düzenlemiş, çıkan olaylarda 1 gösterici hayatını kaybederken, biri asker 2 kişi de yaralanmıştı. Olaylar sonrası bölgeye gelen jandarma olay yeri inceleme ekiplerine teröristler ağır silahlarla ateş açtı. Bölgede gerginlik devam ediyor.


Diyarbakır'ın Lice ilçesinde bir grubun jandarma karakoluna saldırısı sonrası çıkan arbedede 1 kişi hayatını kaybetti, biri asker 2 kişi de yaralandı.

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde devam eden olaylarda bir grup, Abalı Jandarma Karakolu'na silahlı ve molotoflu saldırı düzenledi. Jandarma ekipleri de gruba müdahale etti. Çıkan olaylarda R.B. (24) adlı gösterici hayatını kaybederken, biri asker 2 kişi de yaralandı. Yaralılar hastanelere kaldırıldı. Bölgede gerginlik sürüyor.

DİYARBAKIR VALİLİĞİ'NDEN LİCE AÇIKLAMASI

Diyarbakır Valiliği, Lice'de güvenlik güçlerine yapılan silahlı saldırıya ilişkin bir açıklama yaptı.

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada, "07.06.2014 günü saat 18.00 sıralarında Diyarbakır-Bingöl karayolunun güvenliğini sağlayan güvenlik güçlerine yapılan silahlı saldırı sonucu çıkan çatışmada 2 saldırgan yaralanmıştır. Askeri helikopter ile Dicle Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan saldırganlardan 1'i yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir. Diğer saldırgan ve yaralanan 1 askerin tedavisi sürmektedir. Cumhuriyet Başsavcılığı'nca gerekli soruşturma başlatılmıştır. Ayrıca konu idari yönden de takip edilmektedir" denildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber