Mezuniyet sevinci yasa dönüştü

Kayseri'de, liseden mezun olan 19 yaşındaki öğrenci, arkadaşlarıyla gittiği piknikte gölete düşen topu almak isterken suda kayboldu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 13 Haziran 2014 18:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Mezuniyet sevinci yasa dönüştü

Kayseri'de, liseden mezun olan öğrenci arkadaşlarıyla gittiği piknikte, düşen topu almak için girdiği gölette kayboldu.

Edinilen bilgiye göre, Merkez İmam-Hatip Lisesi'nden bugün mezun olan Aydın Bozkurt (19), karnesini aldıktan sonra piknik yapmak için 6 arkadaşıyla birlikte Melikgazi ilçesi Gesi Mahallesi'ndeki göletin kıyısına gitti.

Arkadaşlarıyla oyun oynadığı sırada gölete düşen topu almak için suya giren Bozkurt, çıkmayı başaramadığı gölette çırpınarak kayboldu.

Arkadaşlarının jandarmaya haber vermesi üzerine olay yerine gelen kurtarma ekiplerinin, Bozkurt'u arama çalışmaları sürüyor.

Cesedi bulundu

Karnesini aldıktan sonra arkadaşlarıyla gittiği piknikte, düşen topu almak için girdiği gölette kaybolan öğrencinin cansız bedeni bulundu.

Melikgazi ilçesi Gesi Mahallesi'ndeki göletin kıyısında arkadaşlarıyla oyun oynadığı sırada suya düşen topu almak için girdiği gölette kaybolan Aydın Bozkurt'un (19) cesedi, Arama Kurturma Derneği (AKUT) dalgıçları ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri tarafından yaklaşık 2 saat süren arama çalışmasının ardından çıkarıldı.

Merkez İmam-Hatip Lisesi'nden bugün mezun olan Bozkurt, karnesini aldıktan sonra piknik yapmak için 6 arkadaşıyla Gesi Mahallesi'ndeki göletin kıyısına gitmiş, arkadaşlarıyla oyun oynadığı sırada gölete düşen topu almak için girdiği suda çırpınarak kaybolmuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber