TBMM'nin kalitesi test edilip, onaylandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Haziran 2006 16:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
TBMM, 2005 yılında Uluslararası Gıda Güvenliği (HACCP) Standardı Belgesi'nin ardından şimdi de ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi ile hizmet standardını belgeledi.

26 Haziran Pazartesi günü düzenlenecek törende, TBMM'ye Kalite Yönetim Sistemi Belgesi verilecek. Konuyla ilgili Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, 2005 yılında Uluslararası Gıda Güvenliği (HACCP) Standardı Belgesi alan TBMM, şimdi de ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi ile hizmet standardını belgeledi. 2004 yılından beri devam eden Kalite Yönetim Sistemi çalışmalarında sonuca ulaşıldığı bildirilen açıklamada, ''İletişim ve paylaşıma açık davranmak, kaynakları etkin ve verimli kullanmak, yasama ve denetim faaliyetlerinin sürekli iyileştirilmesi için gayret göstermek gibi ana başlıklarla özetlenen TBMM Kalite Politikası, 'vatandaş memnuniyeti' hedefine odaklanıyor'' denildi.

TBMM'nin kalite politikasının, ''iletişim ve paylaşıma açık davranmak; çalışanların kendilerini geliştirmesi için fırsat tanıyan bir yönetim anlayışını uygulamak; kaynakları etkin ve verimli kullanarak dünya parlamentoları arasında daima en iyisi olmak; yasama ve denetim faaliyetlerinin sürekli iyileştirilmesi için gayret göstermek; milletvekillerinin, çalışanların ve hizmet alan ilgili tarafların memnuniyetini, güler yüzlü personelle sağlamak'' olduğu ifade edildi. 26 Haziran Pazartesi günü düzenlenecek törende, TBMM'ye Kalite Yönetim Sistemi Belgesi verilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber