Vekil az daha boğuluyordu

Haber Giriş : 26 Haziran 2006 07:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

3 gündür renkli görüntülere sahne olan AKP'nin Antalya kampında facianın eşiğinden dönüldü. Yüzme bilmeyen AKP'li Hakan Taşçı, önceki sabah iskeleden sahile doğru gitmek istedi. Ama ayaklarının yere değeceğini düşünen Taşçı, deniz boyunu aşınca panik yaşadı

3 gündür renkli görüntülere sahne olan AKP'nin Antalya kampında facianın eşiğinden dönüldü. Yüzme bilmeyen AKP'li Hakan Taşçı, önceki sabah iskeleden sahile doğru gitmek istedi. Ama ayaklarının yere değeceğini düşünen Taşçı, deniz boyunu aşınca panik yaşadı. Önce sırt üstü dönerek denizin üstünde kalmaya çalışan vekil, başaramayınca su yutmaya başladı.

Taşçı'nın zor durumda olduğunu gören AKP Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, hızla arkadaşının yanına koştu. Taşçı'yı suyun üzerinde çekerek iskeleye getirdi. Kısa süre boğulma tehlikesi yaşayan Taşçı, yardımına gelen arkadaşına teşekkür etti ve bir daha denize girmedi. Boğulma anını VATAN'a anlatan Hakan Taşçı, yaşadığı tehlikeyi 'az daha gidiyordum' diye anlattı: "iskelede oturuyordum. Sahil yakındı. Bir iki kulaç atayım, ayağım yere değer diye düşündüm. Suya atlayıp ayağımı yere attım, değmedi. Paniklemeye başladım. Sırtımı döndüm, suyun üzerinde kalmak için. Burnumdan su girdi. Metin bey imdadıma yetişti. Denize düşen yılana sarılırmış, ben de iskelenin ayağına sarıldım. En kısa zamanda yüzmeyi öğreneceğim."

Tatil isyanı
AKP kampında milletvekillerine "Meclis tatile girecek, ama size tatil yok. Gidilmedik köy bırakmayın" talimatı verilince, bazı milletvekilleri şikayet etti. İstanbul Milletvekili Nusret Bayraktar, Meclis'in tatile girmesinden hemen sonra tekrar çalışma yapacak olmalarını eleştirerek, "Zaten yeni tatile gireceğiz. Meclis çalışması bitiyor, köy başlıyor. Bu programları hem tatil hem de çalışma şeklinde hazırlayın" dedi. Bazı milletvekilleri ise partinin hazırladığı icraat broşürlerinin milletvekili odalarında, teşkilat binalarında poşetlerde bekletildiğini, halka dağıtılmadığını söyledi.

vatan

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber