Polisi yaralayan ve gasp eden 6 kişi yakalandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 26 Haziran 2006 12:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eskişehir'de çıkan kavgada bir polisi yaralayıp silahını gasp ettikleri iddia edilen 6 kişi yakalandı.

İzinli olarak Eskişehir'e gelen Hakkari Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görevli Emrah C, kayınbiraderiyle saat 01.00 sularında Kırmızıtoprak Mahallesi Basın Şehitleri Caddesi'ndeki bir restorandan çıktı.

Restoran önünde polis memuru Emrah C. ile Hüseyin A. (48), Çağdaş A. (20), Cem A. (26), Sedat A. (24), Hakan T. (21) ve G.T. (18) arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga çıktı. Kavgada, başına bira şişesiyle vurulup yaralanan Emrah C'nin tabancasının gasp edildiği bildirildi.

Bu sırada, şüphelilerden biri polis memuru Emrah C'nin tabancasıyla havaya bir el ateş etti. Şüpheli 6 kişi, 3 otomobille olay yerinden kaçtı.

Yaralı Emrah C, 112 Acil Servis sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Emniyet Müdür Savaş Yücel'in koordinasyonunda operasyon başlatan emniyet güçleri, şüpheli 6 kişiyi gasp ettikleri iddia edilen tabancayla birlikte ele geçirdi.

Şüpheliler Hüseyin A, Çağdaş A, Cem A, Sedat A, Hakan T. ve G.T'nin ?kasten yaralama ve gasp? iddiasıyla gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber