Kadın öğretmen ölümden döndü

Haber Giriş : 03 Temmuz 2006 17:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milliyet

ÜSKÜDAR Libadiye Caddesi'nde TIR'dan indirilmeye çalışılan inşaat demirleri yola kaydı. Tam bu sırada çalıştığı okula giden öğretmen Şule Mutlu Erdoğan, inşaat demirlerinin altında kaldı. İtfaiyenin yaklaşık yarım saat süren müdahalesinin ardından sıkıştığı yerden çıkarılan öğretmen hastanede tedavi altına alındı.

Bugün saat 13.30 sıralarında meydana gelen olayda, bir TIR'dan yol kenarındaki inşaata demir indirilmek istendi. Çalışma yapılırken, demirler TIR'ın dorsesinden kaydı. Bu sırada kaldırımda yürüyen özel bir okulda öğretmen Şule Mutlu Erdoğan, yaklaşık 10 ton ağırlığındaki inşaat demirlerinin altında kaldı.

Genç kadını kurtarmak için inşaat işçileri seferber olduysa da başarılı olamadılar. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye erleri, genç öğretmeni kurtarmak için çalışmaya koyuldu. İnşaat demirlerinin altını kalaslarla destekleyen itfaye erleri, şişme balonlarla genç kadının üzerinde bulunan inşaat demirlerine kaldırdı. Yaklaşık yarım saat süren çalışmanın ardından sıkıştığı yerden çıkarılan Şule Mutlu Erdoğan, Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Vücudunda çok sayıda kırık bulunan genç kadının hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Polis, TIR şoförünü gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber