Halk Sağlığı Müdürlüğü'nde yangın...

Ankara'daki Halk Sağlığı Müdürlüğü'nde yangın paniği yaşandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 18 Kasım 2014 16:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Halk Sağlığı Müdürlüğü'nde yangın...

Ulus'ta sağlık bakanlığı'na bağlı Ankara Halk Sağlığı Müdürlüğü binasının alt katında henüz belirlenemeyen bir neden ile yangın çıktı.

Çıkan yangın sebebiyle yoğun bir şekilde dumanlar yükseldi. Dumanların diğer katlara yayılması üzerine binada bulunan kişiler tahliye edildi. İtfaiye ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

CAN KAYBI VE YARALANMA YOK

Ankara Halk Sağlığı Müdürlüğü binasında çıkan yangına çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Çıkan yangın nedeniyle çalışanlar binadan tahliye edildi.

Edinilen bilgiye göre, Ulus Rüzgarlı'da bulunan Ankara Halk Sağlığı Müdürlüğünde yangın çıktı. Çıkan yangın sonrası bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi ve 112 sağlık ekibi sevk edildi. Ankara Halk Sağlığı Müdürlüğünde başlayan yangının ardından dumanların yükselmesiyle çalışanlar tahliye edildi. Tahliye sırasında çalışanlardan bazılarının ufak çaplı dumandan etkilendiği belirlenirken bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri Ankara Halk Sağlığı Müdürlüğü'nün alt katında çıkan yangına müdahale etti. Uzun süren müdahalenin ardından yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, 112 sağlık ekipleri bölgede olası bir probleme karşı hazır bekletildi. Çıkan yangında herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmazken, yangının çıkış sebebi ise yapılan çalışmaların ardından belli olacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber