Emniyetin karşısındaki dükkanı soydular

SULTANBEYLİ İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün karşısındaki kuaför dükkanı soyuldu. Sabaha doğru kapının kilidini kırıp işyerine giren iki hırsız, 30 saniyede televizyonu çalıp kaçtı. İki şüphelinin hırsızlık anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 06 Aralık 2014 14:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Emniyetin karşısındaki dükkanı soydular

Fatih Bulvarı 278 numaralı işyerindeki hırsızlık olayı, 03 Aralık 2014 sabahı Arslan Aysel'in dükkana gelmesiyle ortaya çıktı. Dükkana giren Aysel, duvardaki televizyonun çalınmış olduğunu fark etti. Aysel, hemen karşısında bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gidip şikayette bulundu.

Hırsızlık anı kuaför dükkanının yanındaki işyerine ait güvenlik kameraları tarafından da kaydedildi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde dükkanın kapı kilidini kıran iki kişi içeri girerken görülüyor. İçeride 30 saniye kalan zanlılar televizyonla çıkarken görülüyor. Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün karşısında olduğu için tedbir almadığını söyleyen Aysel, "Yandaki komşum dükkanın kapısının açık ve televizyonun yerinde olmadığını söyledi. Geldiğimde hırsızlık olduğunu anladım. Polis geldi parmak izi çalışması yaptı. Karakolun burada olması hırsızlar için bir engel olduğunu düşünmüştüm. Bu yüzden gerekli tedbiri almadık. Tedbir almadığım için pişman oldum. Karakol burada olmasaydı bu kadar üzülmezdim. Mesafe en fazla 50 metre. Burası polis nöbetçi kulübesiyle karşı karşıya olan bir nokta. Bundan sonra tedbir alacağız" dedi.

Elvan EZBER-Cengiz ÇOBAN /İSTANBUL

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber