Apple Merakla Beklenen O Listeyi Açıkladı!

Bir yılın daha sonuna gelirken en iyiler listeleri bir bir gelmeye devam ediyor.

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 08 Aralık 2014 22:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Apple Merakla Beklenen O Listeyi Açıkladı!

Geçtiğimiz günlerde Android marketten gelen en iyiler listesinin ardından Apple'daAppStore 'daki en iyi uygulamalarını açıkladı!

Apple hem cihazları hem de uygulamaları açısında oldukça başarılı bir yıl geçirdi. Yeni iPhone ve iPad leri ile ilgi odağı olmayı başaran Apple cihazlarını daha da etkili kıldığı uygulama dünyasıyla da adından söz ettirmeyi başardı. Tasarım, inovasyon, Oyun ve popülerlik gibi farklı kategorilerde hazırlanan liste, Apple'ın 2014 yılına ait mobil karnesi niteliği taşıyor.

Apple'ın 2014 AppStore karnesinde en çok göze çarpan uygulaması Replay, ikinci uygulama Elevate olurken üçüncülüğe Threes! Layık görüldü. Tüm dünyada video içeriklere olan ilgi giderek artarken oldukça basit ve kullanışlı bir arayüze sahip olan Replay, özellikle kullanım kolaylığı açısından dünya çapında 3 milyondan fazla kullanıcı ile buluştu.

AppStore 'un 2014 karnesinde birinciliğe layık görülen Replay uygulamasını indirmek için buraya tıklamanız yeterli.

İkincilikle yetinen ancak en az Replay kadar ilgi gören Elevate uygulaması ise kişisel gelişim odaklı bir uygulama. Elevate sayesinde kendinizi ve yeteneklerinizi geliştirmeniz mümkün kılınıyor.

Beyninizi nasıl daha etkin kullanabileceğinizi ,hafızanızı nasıl geliştirebileceğinize yönelik bir uygulama olan Elevate'ı buraya tıklayarak indirebilir ve kişisel gelişiminize başlayabilirsiniz.

Yılın Oyunu : Threes!

Mobil dünyada oyunlar büyük ilgi görmeye devam ederken Threes adını taşıyan oyun en büyük rakiplerine fark atmayı başardı. Her ne kadar ücretli bir oyun olsa da ücretsiz sunulan oyunların önüne geçmeyi başaran Threes, ücretsiz oyunların her zaman daha çok oynanacağına yönelik önyargıyı da böylece kırmış oldu. 2014'te iPhone'ların yeni fenomeni olan Threes'i indirmek için buraya tıklamanız yeterli.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber