Taşkesen, sivil hayatında avukatlık yapacak

Haber Giriş : 19 Temmuz 2006 08:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KARA Harp Okulu eski Komutanı Reha Taşkesen'in, ?özel hayatı'na bağlanan istifasının yankıları sürüyor. Gazetelere yaptığı açıklamalardan sonra suskunluğa gömülen Taşkesen'in, ?telekulak skandalı' ile ilgili dava açmaya hazırlandığı öğrenildi. star'ın yakın çevresinden edindiği bilgiye göre Taşkesen'in elinde, hem özel hem de makam telefonlarının uzun süredir dinlendiğine ilişkin belgeler var.

DAVA AÇIYOR

AĞUSTOS'TA toplanacak Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısını bekleyen ve YAŞ'tan sonra Ankara'da dava açacak olan Tümgeneral Taşkesen, başından geçenleri ?komplo' olarak tanımlıyor. Taşkesen'in açacağı telekulak davası, Türkiye'nin uzun bir aradan sonra tanıklık edeceği en kapsamlı telefon dinleme davası olacak.

BU arada İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu da olan Tümgeneral Taşkesen'in, bundan sonraki hayatına ?avukat' olarak devam edeceği belirtildi. Taşkesen'in önümüzdeki günlerde avukatlık yapabilmesi için, Hukuk Fakültesi'nden yakın bir arkadaşının yanında ?staj'a başlayacağı ve daha sonra da baroya kayıt yaptırarak, avukatlık hakkını kazanacağı öğrenildi.

AŞKI YURT DIŞINDA

TaŞkesen'İn istifasına yol açan ?özel hayatı'nda aşk yaşadığı iddia edilen kadın televizyoncunun ise yurt dışında olduğu ileri sürüldü. Ankara kulislerinde bu konu ile ilgili spekülasyonlar sürerken, kadın televizyoncu ile Taşkesen arasındaki ilişkinin uzun bir süre önce bittiği de iddia ediliyor.

star

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber