Özürlüler için Ankara'da misafirhane kuruldu

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 21 Temmuz 2006 17:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TÜRKİYE ÖZÜRLÜLER EĞİTİM VE DAYANIŞMA VAKFIN'dan (ÖZEV ) ÖRNEK BİR UYGULAMA

Türkiye Özürlüler Eğitim ve Dayanışma Vakfı (ÖZEV) özürlülük alanında yapmış olduğu çalışmalara yenilerini eklemeye devam ediyor.

Ankara dışından hastanelerde tedavi olmak için Ankara'ya gelen özürlülerin ve özürlü ailelerinin karşılaştığı en önemli sorunlarından birisi de konaklayabilecekleri bir mekan bulma sıkıntısıdır. Bu sorun ekonomik yoksunluk içinde bulunan bir çok aile için oldukça ciddi bir sorundur.

Bugüne kadar yaptığı çalışmalarda özürlülerin ve özürlü ailelerinin sorunlarının çözümüne katkı sunmayı ilk edinmiş olan ÖZEV, yeni bir sosyal sorumluluk örneği sergileyerek ?özürlüler misafirhanesi? kurmuştur. ÖZEV kendi olanakları ile kurmuş olduğu misafirhanede tedavi olmak için Ankara'ya gelen özürlülere ve özürlü ailelerine konaklama ve yemek olanağı sunulmaya başlanmıştır. ÖZEV tarafından başlatılan bu örnek çalışma ile özürlü ve özürlü ailelerinin çektiği sıkıntıların asgariye indirilmesi amaçlanmaktadır.

ÖZEV ?özürlü misafirhanesinde? konaklamak isteyen kişiler müracaat etmeleri halinde, AŞTİ ve Gar gibi merkezlerden alınarak gitmek istedikleri hastanelere ulaşmak için servis hizmeti de sunulacaktır.

ÖZEV'in bu örnek hizmetinden yararlanmak isteyenler (0 312) 361-68-68 No'lu telefonu arayarak bilgi alabilirler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber