İstanbul'da kuvvetli yağış

Şiddetli lodosun ardından gece başlayan kuvvetli yağış kentte etkili oldu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 02 Şubat 2015 14:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İstanbul'da kuvvetli yağış

İstanbul'da şiddetli lodosun ardından gece başlayan kuvvetli yağış etkili oldu.

Yağış nedeniyle, bazı evlerin bodrum katları ile iş yerlerini su bastı. Taşan rögarlar ve yollarda oluşan su birikintileri nedeniyle trafikte araçlar güçlükle ilerledi.

Avrupa ve Anadolu Yakası'nda sahil yolunun bazı bölümleri su baskınları nedeniyle trafiğe kapandı.

Bakırköy Ataköy'deki bir alt geçitte oluşan su birikintisini tahliye etmek üzere belediye ekipleri çalışmalarda bulundu.

Kent genelinde birçok bölgedeki su baskınlarına müdahalede bulunan itfaiye ekipleri, Arnavutköy, Çatalca, Beykoz, Silivri ve Bahçelievler'de su tahliye işlemi yaptı.

Olumsuz hava koşulları nedeniyle Şehit Hatları Üsküdar- Beşiktaş vapur seferleri ile İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin (İDO) 14.30 Yalova - Kartal, 18.30 Bostancı - Yenikapı - Bandırma deniz otobüsü seferleri iptal edildi.

- Tuzla'da kuru yük gemisi karaya oturdu

Tuzla açıklarında demirli "Gülfem Kalkavan" isimli kuru yük gemisi, şiddetli lodos nedeniyle sürüklenerek tersaneler bölgesinde karaya oturdu. Mendireğe çarparak duran geminin bir kısmı suya gömüldü.

Dün lodos nedeniyle denizin taşması sonucu sular altında kalan Bostancı-Pendik arasındaki sahil yolu suların çekilmesi ile çok sayıda balıkçı teknesinin karaya vurduğu ve bazı araçların da zarar gördüğü gözlendi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi görevlileri sahil boyunca iş makineleri ile tahliye ve temizlik çalışması yaptı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber