Çocuk Acil'de kedi rezaleti

Ege Üniversitesi Hastanesi Çocuk Acil'inde tedavi için ailelerinin getirdiği hasta çocuklar sıra beklerken acil içerisinde kedilerin rahat rahat dolaşması hasta çocukların sağlığını tehlikeye atarken görevlilerin kedilere müdahale etmemesi dikkat çekti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Şubat 2015 14:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çocuk Acil'de kedi rezaleti

Ege Bölgesi'nin en büyük hastanesi olan Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin Çocuk Acil bölümünde kediler çocukların sağlığını tehlikeye sokuyor. Aileleri tarafından çocuk acil bölümüne getirilen hasta çocuklar kedilerin arasında tedavi olmak için sıra bekliyor. Geçtiğimiz gün, görüntüleri ve fotoğrafları çekilen rezalete İHA muhabiri ulaştı.

Gece geç saatlerde hastalanan çocuklar aileleri tarafından Ege Üniversitesi Çocuk Acil bölümüne getirilirken bu sırada çocuk acil bölümü kapı girişinden giren iki kedi, sıra bekleyen hasta çocukların arasında dolaşmaya başladı. Öte yandan kapıda duran güvenlik görevlileri ise kedilerin içeri girmesini engellemek yerine oturmayı tercih etti. Kediler hastanede rahat rahat dolaşırken dökülen sütü içip çocukların düşürdüğü bisküvi kırıntılarını yedi. Kediler bazen dışarı çıkıp tekrar rahat rahat çocuk acil bölümünde dolaşmaya devam etti.

Öte yandan kedileri gören görevli sağlık personelleri ise kedilere müdahale etmek yerine oynaması ise dikkat çekti. Çocukların aileleri, kapı önünde bekleyen güvenlik görevlilerine neden kedilerin çocuk acil bölümüne alınmasına müdahale edilmediğini sorduğunda güvenlik görevlilerinin, ''Hangi birine yetişelim, her kapı açıldığında onları mı takip edeceğiz. Bizim görevimiz değil' dediği ileri sürüldü.

ATAKAN ŞEN

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber