WhatsApp'ta sesli görüşme testi

Popüler anında mesajlaşma uygulaması WhatsApp üzerinden sesli görüşme testlerinin başladığı iddia edildi. Yeni özelliğin detaylı ekran görüntüleri de internette yayınlandı.

Haber Giriş : 09 Şubat 2015 19:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
WhatsApp'ta sesli görüşme testi

Facebook'un sahibi olduğu anında mesajlaşma yazılımı WhatsApp'ın internet üzerinden sesli görüşme hizmeti sunma konusunda çalışmalar yaptığı biliniyordu. Geçtiğimiz günlerde bu özelliğe ait olduğu iddia edilen ekran görüntüleri de internete düşmüştü. Yeni bir iddiaya göre uygulamanın bu özelliği bazı kullanıcılar tarafından test ediliyor.

Hindistan merkezli BGR India isimli internet sitesinin haberine göre yeni özellik bazı kullanıcılar tarafından Beta olarak test edilmeye başlandı. Sitenin editörleri tarafından yapılan görüşme ile test edilen yeni servisin özellikle Hindistan ve Çin gibi gelişmekte olan pazarlar için kullanışlı olabileceği düşünülüyor. Yapılan denemelerde sesli görüşme özelliği 3G üzerinden de denendi. Siteye göre ses kalitesi çok iyi.

WhatsApp Call adı verilen özelliğin kaç kullanıcı tarafından test edildiği bilinmiyor. Ancak yeni servisin muhtemelen Hindistan gibi gelişmekte olan pazarlarda test edildiği ve önümüzdeki aylarda herkesin kullanımına sunulacağı düşünülüyor.

BGR India

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber