TEM'de büyük kaza: Onlarca araç birbirine girdi

TEM ve D-100'de meydana gelen zincirleme trafik kazaları nedeniyle Edirne yönüne ulaşım sağlanamıyor.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 11 Şubat 2015 11:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
TEM'de büyük kaza: Onlarca araç birbirine girdi

İlk kaza D-100 Karayolu Selimpaşa mevkiinde meydana geldi. Kar ve tipinin neden olduğu belirtilen kazada çok sayıda araç birbirine girdi. Kazada yaralananlar da oldu. Kaza nedeniyle yol Edirne istikametine kapandı. İtfaiye ve sağlık ekipleri kazaya müdahale ediyor

Valisi Vasip Şahin:
TEM'deki kazada 18 araç birbirine girdi. 1 kişi hayatını kaybetti, 10 da yaralı var.

İKİNCİ KAZA TEM'DE

İkinci kaza ise saat 10.45 sıralarında TEM Otoyolu Celaliye Mevkii Edirne İstikametinde meydana geldi. Burada da kar yağışı nedeniyle çok sayıda araç birbirine girdi. Kaza nedeniyle yol trafiğe kapandı.

İKİ ZİNCİRLEME KAZA DAHA

İstanbul'da kar yağışının da etkisiyle meydana gelen diğer kazalar da trafiği etkiledi. S.Yolu Zeytinburnu-Bakırköy yönünde meydana gelen zincirleme kaza nedeniyle tek şerit trafiğe kapatıldı. D100 Maltepe-Kartal yönünde yine zincirleme trafik kazası meydana geldi ve yol araç geçişine kapandı.

YOL TRAFİĞE AÇILDI

TEM otoyolu zincirleme trafik kazasına karışan araçların kaldırılmasının ardından trafiğe açıldı.

İSTANBUL VALİLİĞİ: TEM'DE ULAŞIM ÇİFT YÖNLÜ NORMALE DÖNMÜŞTÜR.

TEM Otoyolundaki zincirleme kazalara karışan araçların kaldırılmasının ardından yol trafiğe açıldı. İstanbul Valliği'nden yapılan açıklamada, "TEM Otoyolunda meydana gelen trafik kazası sonrası kapanan yollardaki araçlar kaldırılmış ve ulaşım çift yönlü normale dönmüştür" denildi.

Erhan TEKTEN - İSTANBUL

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber