Ecevit'in yaşam mücadelesi devam ediyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 26 Temmuz 2006 09:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eski Başbakan ve DSP Onursal Genel Başkanı Bülent Ecevit'in, Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ndeki (GATA) tedavisi sürüyor. Ecevit'in durumunda, ufak da olsa gelişme gözlendiği kaydedilirken, geriye gidişin olmayışının umut verici olduğu bildirildi.

Danıştay Üyesi Mustafa Yücel Özbilgin'in cenaze törenine katıldıktan sonra yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması teşhisiyle 18 Mayıs gecesi GATA'da ameliyat edilen Bülent Ecevit'in tedavisi sürüyor.

Ecevit'in sağlık durumunda ufak da olsa gelişmeler yaşandığı belirtilirken, geriye gidişin olmayışının umutları daha da artırdığı kaydedildi.

GATA önüne kurulan "DSP kampında", partililer Ecevit için nöbet tutmaya devam ederken, Rahşan Ecevit de sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez GATA'ya geliyor.

İTTİFAK TURUNDA SONA DOĞRU

Öte yandan Ecevit'in rahatsızlanmadan önce sol partiler arası işbirliği ve ittifak yapılması yönündeki çağrısını hayata geçirmek üzere çeşitli siyasi parti ve sivil toplum örgütleri ile görüşen Rahşan Ecevit, çalışmalarında sona yaklaştı.

Görüşmelerini sürdüren Rahşan Ecevit'in, ilerleyen günlerde ?ittifak turlarıö ile ilgili bir açıklama yapması bekleniyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber