Vatandaşa küfür eden polis açığa alındı

İzmir'de Altay-Göztepe maçı sonrasında çıkan olaylar kadar sosyal medyada paylaşılan bir polisin cep telefonuyla görüntü çeken bir kişiye küfrettiği görüntüler de tepki çekti.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 19 Şubat 2015 20:31, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00
Vatandaşa küfür eden polis açığa alındı

İzmir'de Altay-Göztepe maçı sonrasında çıkan olaylar kadar sosyal medyada paylaşılan bir polisin cep telefonuyla görüntü çeken bir kişiye küfrettiği görüntüler de tepki çekti. Emniyet Müdürlüğü, başında hem kask ve hem bere bulunan ve yüzü görünmeyen polisi bir günde tespit edip açığa aldı.

Maç sonunda Göztepeli taraftarlar dağılırken polis sert şekilde müdahale etti. Bu sırada caddeden geçen minibüsün içinde oturan bir kişi cep telefonuyla olayları görüntüledi. Görüntüyü çeken kişinin polisi haklı bulan sözleri de kaydedildi. Ancak görüntü çekildiğini farkeden Çevik Kuvvet polislerinden birisi hışımla minibüsün yanına gelip yan camı açarak, görüntü çeken kişiye inanç değerlerine de aykırı şekilde küfretti. Bu görüntüler sosyal medyada hızla yayılırken altına da çok sayıda yorum yapıldı.

Akşam saatlerinde İzmir Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada bu polisin tespit edilerek açığa alındığı duyuruldu. Açıklamada, "Müsabakanın bitiminden sonra devam eden olaylar esnasında, bir güvenlik görevlisinin araç içerisinde kamera çekimi yaptığı anlaşılan bir şahsa karşı sinkaflı ifadeler kullandığına ilişkin sesli kamera görüntülerinin sosyal medyada paylaşılması üzerine yürütülen inceleme ve araştırma sonucunda; bahse konu davranışı gerçekleştiren polis memuru tespit edilmiş ve aynı gün Valilik onayıyla görevden el çektirilerek açığa alınmıştır" denildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber