Bahçeli, Ege Üniversitesi rektörünü istifaya davet etti

MHP Lideri Bahçeli, İzmir Ege Üniversitesi'nde çıkan olaylarda hayatını kaybeden Fırat Çakıroğlu ile ilgili konuştu. Üniversitenin rektörünü istifaya davet eden Bahçeli, ''Ege Üniversitesi rektörü ne iş yapmaktadır? Koltuğunda oturmayı hala onursuzca sürdürecek midir?'' diye sordu.

Kaynak : NTV
Haber Giriş : 24 Şubat 2015 10:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bahçeli, Ege Üniversitesi rektörünü istifaya davet etti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuşuyor.

Bahçeli'nin gündeminde, Ege Üniversitesi (EÜ) Edebiyat Fakültesi önünde karşıt görüşlü gruplar arasında çıkan ve Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun yaşamını yitirdiği olaylar vardı.

MHP Lideri, Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz'ı istifaya çağırdı.

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkan satır başları şöyle:

''Erdoğan ve zihniyeti Türk tarihine kördür. Geçtiğimiz hafta cuma günü Ege Üniversitesi'nde acı haber geldi. Fırat evladımızı şehit eden katil bu hunhar eylemi herkesin gözü önünde yapmıştır. 46 yıldır şehitlerimizin gözyaşlarınına ardı arkası kesilmiyor. Ne çok ölüyor ne çok üzülüyoruz.

''GÖZ GÖRE GÖRE ÖLÜME TERK EDİLDİ''

Biz şehitler ölmez vatan bölünmez demeyi sürdüreceğiz. PKK'lı katiller Ege Üniversitesi'nin her yerine yuvalanmıştır. Üniversite yönetimi uyumuş veya sorunları ağırdan almıştır. Fakülte koridoları sanki Kandil'deki mağaralar gibidir. Bir evladımız göz göre göre ölüme terk edilmiştir. Ege Üniversitesi Rektörü ne iş yapmaktadır? Koltuğunda oturmayı hala onursuzca sürdürecek midir?''

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber