Yağışlar devam ediyor-Haritalı

Ülkenin güney, iç ve batı kesimlerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, güneybatı kesimlerde yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 14 Mart 2015 08:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yağışlar devam ediyor-Haritalı

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin güney, iç ve batı kesimlerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, güneybatı kesimlerde yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların; Antalya ile öğle saatlerine kadar Muğla çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Doğu Anadolu'nun doğusunda hafif buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI :Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinde 2 ila 6 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle güney ve güneybatı, kuzeybatı kesimlerde kuzey yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların Antalya ile öğle saatlerine kadar Muğla çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden oluşabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, ulaşımda aksamalar vb.) vatandaşların tedbirli olmaları gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber