Bahçeli: Erdoğan yüzünden döviz şoku yaşandı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dolardaki yükselişten bahsettiği basın toplantısında, hedefe Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı koydu.

Kaynak : NTV
Haber Giriş : 17 Mart 2015 11:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bahçeli: Erdoğan yüzünden döviz şoku yaşandı

- Seçimler nedeniyle partisinin grup toplantılarına ara veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün bir basın toplantısı düzenledi.

Gündemini ekonomik gelişmelere ayıran Bahçeli, "Hükümetin son kullanım tarihi geçmiştir" dediği konuşmasında dolardaki yükselişe dikkat çekti.

Erdoğan'ın Merkez Bankası'nı hedef aldığını söyleyen Bahçeli, "Kendi kariyer planlamasından başka hiçbir hesabı olmayan Erdoğan, ülkeye döviz şoku yaşatmıştır. Erdoğan konuştukça dolar kanatlandı. Erdoğan'ın ateşlediği döviz, reel sektöre ve vatandaşlara zarar vermiştir. Sanayi üretiminden öncü olan illerden iflas ve işten çıkarma haberleri gelmeye başlamıştır..." şeklinde konuştu.

"BAŞBAKAN İFLAS ETMİŞTİR"

"Erdoğan kendini, kriz çıkartan, istikrarsızlık üreten bir konuma alçaltmıştır" diyen Bahçeli, "Türk milleti bu adama tahammül edemeyecek, etmeyecektir" ifadesini kullandı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'na yüklendi:

"Madem Türkiye karşıtı bir kampanya var ise, apar topar ABD yönetimine dahi haber vermeden New York'a neden gittin? Başbakan beyhude yere çırpınmaktadır. Defalarca Erdoğan'dan çalım yemiştir ve artık iflas etmiş bir başbakandır..."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber