BTK'daki yangın teknik arızadan çıkmış

Yangının çıkmasına elektrik tesisatında meydana gelen teknik arızanın neden olduğu, bu nedenle kamu adına kovuşturma yapılmasına yer olmadığına karar verildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 19 Mart 2015 11:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
BTK'daki yangın teknik arızadan çıkmış

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumunun (BTK) İstanbul Bölge Müdürlüğü deposunda çıkan yangına elektrik tesisatında meydana gelen teknik arızanın neden olduğu belirtildi.

BTK'nın internet sitesinde yer alan açıklamada, İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'ndeki BTK İstanbul Bölge Müdürlüğü deposunda 14 Aralık 2014'te çıkan yangına ilişkin Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan kovuşturmanın sonuçlandırıldığı bildirildi.

Açıklamada, deforme olan demirbaş eşyaların ve günlük temizlik malzemelerinin muhafaza edildiği depoda çıkan yangında, deforme olmuş eşyaların hasar görmesi dışında başka bir zarar meydana gelmediği ifade edildi.

Yangının çıkmasına elektrik tesisatında meydana gelen teknik arızanın neden olduğu belirtilen savcılık soruşturmasında, bu nedenle kimseye kusur yüklenemeyeceği ve kamu adına kovuşturma yapılmasına yer olmadığına karar verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber