Silopi'deki köy okuluna bilişim sınıfı açan öğretmen

Silopi'deki öğretmen, bilişim sınıfı açarak öğrencileri teleskop, mikroskop ve deney malzemeleri ile tanıştırdı. Kütüphane kurarak çocukları kitaplarla arkadaş yaptı.

Haber Giriş : 11 Nisan 2015 10:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Silopi'deki köy okuluna bilişim sınıfı açan öğretmen

Şırnak'taki bir köy okulunda müdür olan Aydın Vural, adının hakkını sonuna kadar veriyor. Aydın öğretmen, eğitim meşalesiyle yalnızca öğrencilerini değil tüm halkı aydınlatıyor

Şırnak Silopi Ceylan Köyü'ndeki ilkokulda müdürlük yapan Yozgatlı Aydın Vural, çabalarıyla takdir topluyor. Köy okulunu adeta özel koleje çeviren Vural, Silopi'ye de 3 kütüphane ve 20 bin kitap kazandırdı.

Ceylan Köyü İlk-Ortaokulu müdürlüğüne yaklaşık 1 yıl önce başlayan Aydın Vural, dört ayrı köyden 140 öğrencisi bulunan okulu dönüştürebilmek için sosyal paylaşım sitesi üzerinden çağrılar yapıp kampanya düzenledi.

HEPSİ'DE ÇOK MEMNUN

Gelen desteklerle köy okuluna bilişim sınıfı yaptı. Öğrencileri teleskop, mikroskop ve deney malzemeleri ile tanıştırdı. Kütüphane kurarak çocukları kitaplarla arkadaş yaptı. Yine maddi durumu iyi olmayan öğrencileri için kışlık giysi ve oyuncaklar topladı.

Aydın öğretmenin faaliyetleri öğrencilerinin de yüzünü güldürdü. Bunlardan Zeynep Kasımoğlu, İzmir ve İstanbul'daki yaşıtlarından farklarının kalmadığını belirtip, "Onu çok seviyoruz" ifadesini kullandı.

Millet Gazetesi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber