Müezzinoğlu: Denizli'ye şehir hastanesi yapacağız

Müezzinoğlu, Denizli'ye sağlık alanında bin yataklı yeni şehir hastanesi müjdesini verdiklerini söyledi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 02 Mayıs 2015 16:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Müezzinoğlu: Denizli'ye şehir hastanesi yapacağız

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ise AK Parti'nin gelecekte hizmetleriyle anılacağını, milletin kendisine tuzak ve tezgah kuranları değil kendisiyle beraber yürüyenlere sahip çıktığını söyledi.

Müezzinoğlu, 2002'de yüzde 39 olan sağlıkta memnuniyet oranının, şimdi yüzde 75'lere çıktığını belirterek, bunun cefakar sağlık ordusuyla başarıldığını söyledi. Müezzinoğlu, Denizli'ye sağlık alanında bin yataklı yeni şehir hastanesi müjdesini verdiklerini söyledi.

İhalesi son aşamaya gelen ve 2 ay sonra dünyaya örnek olacak bir teknolojiye sahip hastanenin temelini atacaklarını ifade eden Müezzinoğlu, Denizli Şehir Hastanesinin 2-2,5 yıl içinde tamamlanacağını bildirdi.

AK Parti iktidarında milletin ortalama yaşam süresinin 69'dan 77'ye yükseldiğini, bebek ölüm oranlarının binde 29-30 seviyesinden 7,5'lara indiğini, sağlığa ulaşmanın önündeki engelleri kaldırdıklarını belirten Müezzinoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bundan sonraki süreçte tek bir şeye ihtiyacımız var; birbirimizi daha çok sevmeye. Birlikten güç doğar anlayışına, bu millete tuzak kuranlara karşı birlik olmaya ihtiyacımız var. Onların tuzaklarını el birliği, gönül birliğiyle bozarak bu ülkeyi, Cumhuriyetin 100. yıl dönümünde dünya milletlerinin gıptayla baktığı sayılı ülkeler arasına biz taşıyacağız. CHPliler'in de yarınlarını biz daha iyi edeceğiz. MHPliler'in hayallerini de biz gerçekleştiriyoruz."

Bakan Müezzinoğlu, "başhizmektarımıza selam götürün" sözleri üzerine, "İnşallah bu selamı götüreceğiz ama onun beklediği en büyük selam 7 Haziran akşamı sandıklardaki selamdır" dedi.

Bakanlar Zeybekci ve Müezzinoğlu, hastanede tedavi gören hastaları da ziyaret etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber