Davutoğlu 2 milyon İstanbulluya yazacak

17 Mayıs'ta Maltepe'de gerçekleştirilecek miting için 2 milyon İstanbulluya Davutoğlu'nun davet mektubunu elden ulaştırmaya başlayan İstanbul AK Parti İl Teşkilatı, seçim çalışmalarında seferberlik ilan etti.

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 10 Mayıs 2015 08:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Davutoğlu 2 milyon İstanbulluya yazacak

Gülden Kılıç

AK Parti İstanbul Teşkilatı, 17 Mayıs Pazar günü Maltepe Meydanı'nda yapılacak büyük İstanbul mitingi için adeta seferberlik ilan etti. Miting öncesi AK Parti İstanbul il Teşkilatı, 2 milyon haneye miting daveti ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun mektubunu elden ulaştıracak. Binlerce teşkilat mensubunun katılımıyla 39 ilçede aynı anda başlayacak dağıtım organizasyonu 2 gün sürecek. Kampanyayı İl Başkanı Dr. Selim Temurci ve İstanbul milletvekili adayları Küçükçekmece'den başlattı. AK Parti, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Ağustosta ayında yapılan Maltepe mitinginde 2 milyon kişi toplamıştı.

Erdoğan şiir okumuştu

O gün Başbakan olan Recep Tayyip Erdoğan seçim çalışmaları kapsamında Maltepe'de halka hitap etmiş, İstanbul şiirleri okumuştu. Erdoğan'ın Maltepe'deki mitinginin ayrı bir özelliği vardı. Miting, Erdoğan'ın Başbakan olarak Maltepe'deki ilk, İstanbul'daki son mitingi olmuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber