Erdoğan: Ölümü bir saat gibi kolumuzda taşıyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kayseri'de yemekte bir araya geldiği vatandaşlara hitap etti.

Kaynak : Habertürk
Haber Giriş : 17 Mayıs 2015 21:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Erdoğan: Ölümü bir saat gibi kolumuzda taşıyoruz

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan satır başları;

28 Şubat'ı hatırlarsanız sermayenin renklere ayrıldığı, baskı ve tehditlerin ayyuka çıktığı, asılsız haberlerle

STK'ların yıpratıldığı günleri hep birlikte yaşadık.

Sabrettiniz, çalıştınız ve kazandınız. Kayseri modeli olarak ifade edilen bir başarı hikayesinin sahibisiniz.

Vesayet sisteminin son sıkıntılarını el birliğiyle ortadan kaldıracağız, başkanlık sistemini süratle inşa edeceğiz, 8 Haziran'dan sonra hep birlikte çalışmaya başlayacağız.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün adaylığını açıkladığımızda eski Türkiye'nin güçleri el ele verip önümüzü kesmeye çalıştı. Ama hemen seçimlere gittik ve milletin desteği ile Abdullah Gül kardeşimizi Cumhurbaşkanlığı'na uğurladık.

Vesayet sisteminin son sıkıntılarını el birliği ile ortadan kaldıracağız, Başkanlık sistemini süratle inşa edeceğiz, 8 Haziran'dan sonra hep birlikte çalışmaya başlayacağız.

Artık Anadolu'nun sesi yükseliyor, ülkenin geleceğinden çok umutluyum, bu seçimin ne kadar önemli olduğunu eski Türkiye heveslileri de çok iyi biliyor, ellerindeki araçlarla sınır tanımadan saldırıyor.

Bunların yularlarını elinde tutan ağa babalarına sesleniyorum, üst akıla sesleniyorum, biz bu yola kefenimizi giyerek çıktık.

Biz ölümü bir saat gibi kolumuzda taşıyoruz.

Kapalı kapılar ardından ittifaklarını yapıyorlar, biliyorsunuz bunlar 'Gezici'dir.

Mısır'da cunta rejimi yüzde 52 ile seçilen Mursi'yi idama mahkum etti, Doğan medyası "şok karar yüzde 52 ile idam" diye manşet atıyor, ne demek istiyor? Bu karar Mısır demokrasisinin idam kararıdır, bu karar Türkiye'deki gazeteci kılıklı darbecileri sevindirdi.

Bizim için Menderes ve Mursi gibi akıbet hayali kuranlara diyorum ki bu davayı sürdürecek nice Tayyip Erdoğan'lar, Menderes'ler, Mursi'ler var.

Bölücü terör örgütü ile iş tutanlarla paralel örgüt iş tutuyor, o kadar açık. Bölücü terör örgütünün desteğindeki siyasi hareketin barajı aşması gayreti içindeler. Doğu'da tehdit ediyorlardı, şimdi Batı'da da yapıyorlar, ne yaparlarsa yapsınlar eğer namuslu insanlar namussuzlar kadar cesur olmazsa başarıyı yakalayamaz.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber