Sağlık, Tarım ve Adalet Meslek Liselerinde Görevli Öğretmenlerin Yer Değiştirmeleri

Haber Giriş : 18 Ağustos 2006 17:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sayı :B.08.0.PGM.0.23.10.2- 628 / 68627 18 AĞUSTOS 2006
Konu :İsteğe Bağlı Yer Değiştirmeler

?????.VALİLİĞİNE (İl Millî Eğitim Müdürlüğü)
İlgi : a) 2006 Yılı Öğretmenlerin İl İçi Yer Değiştirme Kılavuzu,
b) 2006 Yılı Öğretmenlerin İller Arası Yer Değiştirme Kılavuzu.

İlgi (b) Kılavuzun 3. Genel Açıklamalar bölümünün 3.4. maddesinde ifade edildiği gibi; Bakanlığımıza bağlı Sağlık, Tarım ve Adalet Meslek Liselerinde görevli öğretmenlerin il içi ya da iller arası isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları, Bakanlığın http://personel.meb.gov.tr internet adresindeki Haber Arşivi bölümünde bulunan İlgi (a) ve (b) kılavuzlarda yer alan esas ve usuller çerçevesinde 21-25 Ağustos 2006 tarihleri arasında, Bakanlığın http://ilsis.meb.gov.tr internet adresindeki Elektronik Başvuru Formunun doldurulması suretiyle alınacaktır.

Öğretmenlerin il içi ve iller arası isteğe bağlı yer değiştirmeleri, aynı tür meslek liseleri arasında ve norm kadro açığı dikkate alınarak belirlenen kontenjan ölçüsünde yapılacaktır.

Yer değiştirme suretiyle ataması gerçekleşen öğretmenlerin kararnameleri Bakanlıkça ilgili il millî eğitim müdürlüklerine elektronik ortamda gönderilecek ve en kısa zamanda tebliğ/tebellüğ işlemleri tamamlanarak 2006-2007 eğitim ve öğretim yılı başlamadan sonuçlandırılmış olacaktır.

Söz konusu eğitim kurumlarında görevli olup yer değiştirme isteğinde bulunacak öğretmenlere gerekli duyuru ve bilgilendirmenin yapılması, başvurularının elektronik ortamda alınarak onaylama sürecinin tamamlanması hususunda bilgilerinizi ve gereğini önemle rica ederim.

"Remzi KAYA Bakan a. / Genel Müdür

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber