Müezzinoğlu: Birileri Atatürk'ün gölgesinde yan gelip yatmış

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: - "Birilerinin Mustafa Kemal Atatürk'ün gölgesinde yan gelip yatmış"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 02 Haziran 2015 22:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Müezzinoğlu: Birileri Atatürk'ün gölgesinde yan gelip yatmış

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, birilerinin Mustafa Kemal Atatürk'ün gölgesinde yan gelip yattığını belirterek, "Yollar yokmuş, sağlıklı eğitim verecek sınıflar yokmuş, sağlıkta perişanlık varmış, 'Atam izindeyiz'. Şu izinden bir çıkın da ulu önderin gece gündüz çalıştığı gibi milletle beraber yürüyün de halkla, milletle beraber olun" dedi.

Müezzinoğlu, Altınova Mahallesi'ndeki İkizler Vakfı'nı ziyaretinin ardından Bursa Keşanlılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nce düzenlenen programa katıldı.

Buradaki konuşmasında, birilerinin Mustafa Kemal Atatürk'ün gölgesine yan gelip yattığını belirten Müezzinoğlu, bu kişilerin Atatürk'ü kullanarak geçindiğini söyledi.

Muasır medeniyet seviyesinin üzerindeki hedefe "Atam izindeyiz" diyerek ulaşılamayacağını dile getiren Müezzinoğlu, şöyle konuştu:

"İzinde ve tatildeler. Yollar yokmuş, sağlıklı eğitim verecek sınıflar yokmuş, sağlıkta perişanlık varmış, 'Atam izindeyiz'. Şu izinden bir çıkın da ulu önderin gece gündüz çalıştığı gibi milletle beraber yürüyün de halkla, milletle beraber olun. Dünyayı örnek gösteren değil, dünyanın örnek aldığı bir Türk milleti medeniyetini hep beraber oluşturacağız. Ayrıştırarak, çatıştırarak değil, hep birlikte kardeşliğimizi, hep birlikte millet olmayı merkeze alarak yürüyeceğiz."

"Önemli olan seçimden sonra bir arada olabilmek"

Müezzinoğlu, seçim atmosferinin 5 gün sonra biteceğini anımsatarak, "Önemli olan seçimden sonra bir arada olabilmek, Türkiye'nin geleceğini konuşabilmek, gelişen, büyüyen bir Türkiye olabilmek" ifadelerini kullandı.

Devamlı hedefe koştuklarını anlatan Müezzinoğlu, şöyle devam etti:

"Hedefe koşmak, geleceğimiz demektir. Bu geleceğe hep birlikte sahip çıkarsak, bu millet kazanır. Bu hedefe hep birlikte koşarsak, büyük Türkiye oluruz. Yeniden o yeni Türkiye'yi hep beraber kuracağız. Eşimizi, dostumuzu, hemşehrimizi sandığa götüreceğiz. Sandık, milletin iradesi, kaderi, geleceğidir."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber