Zapsu'ya kızan vekil plaka değiştirdi

Haber Giriş : 20 Ağustos 2006 12:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakanlık Binası önünde fındık üreticilerinin sorunlarının çözülmesi için eylem yapan Milletvekili Tandoğdu, fındık üreticilerinin yaşadığı sorunlarının kaynağı olarak gösterdiği Cüneyt Zapsu'nun isminin harflerinin bulunduğu plakayı hafta içerisinde değiştirdi.

Tandoğdu, 92 milyon masraf yaparak değiştirdiği aracının yeni plakasının 06 DPH 52 olduğunu belirtti. Aracı bir yıl önce aldığını plakasının harflerine fındık konusu gündeme gelinceye kadar dikkat etmediğini ifade eden Tandoğdu, yeni plakadaki DPH harflerinin bir anlamı olmadığını kaydetti.

Tandoğdu, seçim bölgesindeki seçmenlerinde kendisinin plaka değiştirmesine destek verdiğini ifade etti. Başbakanlık önündeki fındık eyleminden sonra seçmenlerinin kendisine, "Ne olur şu plakayı değiştir" dediklerini kaydeden Tandoğdu, seçmenlerinin ısrarlı istekleri sonucunda plakayı değiştirdiğini ifade etti.

Aracının plakasındaki ZPS harflerinin kendisine 92 YTL'ye mal olduğuna işaret eden Tandoğdu, "Cüneyt Zapsu'dan bu parayı yakaladım yerde isteyeceğim. Şu anda adresini bilmediğim için ulaşamıyorum. Meclis açıldığında Zapsu'ya ulaşmamam kolay olur, bu parayı kendisinden alacağım. "dedi.

Tandoğdu, bir süre önce Başbakanlık Merkez Binası önünde fındık eylemi yapmıştı. Tandoğdu, seçim bölgesinden getirdiği fındıkları Başbakanlık önündeki yola dökmüş, fındığın milli ürün olması için Meclis'e kanun teklifi vermişti.

zaman

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber