iOS 9 Beta herkese açıldı

Apple'ın mobil cihazlarında kullandığı işletim sistemi iOS'un yeni sürümü 9'un Beta programı herkese açıldı.

Haber Giriş : 10 Temmuz 2015 20:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
iOS 9 Beta herkese açıldı

Apple'ın kısa bir süre önce duyurdu ve ilk olarak uygulama geliştiricilerin kullanımına sunulan iOS 9 Beta herkesin kullanımına sunuldu. İsteyen ve uyumlu donanımı olan herkes yeni işletim sisteminin Beta sürümünü test edebilecek.

Konuyla ilgili olarak aralarında Türkiye'nin de bulunduğu tüm dünyadaki kullanıcılara e-posta gönderen Apple, herkesi yeni işletim sisteminin Beta sürümünü test etmeye çağırdı. İşletim sistemini test etmek isteyen kullanıcıların Apple ID numarası ile resmi internet sayfasına giriş yapmaları gerekiyor.

iOS 9, düşük güç tüketim modu, multi tasking özelliği, News uygulaması gibi bazı yenilikler içeriyor. Yeni işletim sistemi iPad 2 ile iPhone 4s üzeri cihazlara yüklenebiliyor.

OS X El Capitan da halka açıldı

Apple eş zamanlı olarak bilgisayarlarında kullanacağı yeni işletim sistemi sürümü OS X El Capitan'ın da herkese açık Beta sürümünü duyurdu. Bu yeni sürümü de uyumlu donanımı olan isteyen herkes test edebilecek.

Hem iOS 9 hem OS X El Capitan henüz geliştirme aşamasında olduğu için kilitlenme, donma ve kararsız çalışma gibi sorunların bulunabileceği uyarısı yapılıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber