Ballı ihaleler Şişli'den Beşiktaş'a kaydı

Şişli Belediye Başkanı İnönü'nün, 'Kamu kaynakları çarçur edildi' diyerek kaldırdığı uygulamalar Beşiktaş'a kaydırıldı. Şişli'den veto alan ihalelerin yeni adresi Beşiktaş Belediyesi oldu.

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 21 Temmuz 2015 09:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ballı ihaleler Şişli'den Beşiktaş'a kaydı

Ercan ÖZTÜRK

Türkiye Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin yaptıklarını konuşurken diğer CHP'li belediyelerdeki yapılanların da Ataşehir'den farkı yok. İnönü-Sarıgül kavgasıyla patlak veren kavganın ardından iptal edilen ihaleler Beşiktaş Belediyesi'ne kaydırıldı. Önce, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün 'Kamu kaynakları çarçur edildi' dediği yılbaşı kutlamaları Beşiktaş'a kaydırıldı. Beşiktaş'a kayan 'hizmet' bununla sınırlı kalmadı. Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün iptal ettiği 14 bin öğrenci, öğretmen ve engelli vatandaşların iki gün konaklamalı gezi organizasyonu da Beşiktaş'a alındı. Beşiktaş Belediyesi, 450 emekli öğretmen ve engellinin beş yıldızlı otelde iki gece konaklama gezi organizasyon işini ihaleye açtı. İhalenin sonucu ise önümüzdeki günlerde sonuçlanacak. Aynı zamanda Mustafa Sarıgül'ün eski avukatı olan Hazinedar, geçtiğimiz günlerde Hayri İnönü'yü beceriksiz olmakla suçlamıştı.

NİŞANTAŞI'NDAN ETİLER'E

İnönü, yılbaşı etkinlikleri, Şişli'de ikamet eden öğretmen, öğrenci ve engelli vatandaşların beş yıldızlı otelde konaklama ihalelerini iptal etmişti. İnönü'nün iptal ettiği ihalelerin benzerlerinin Beşiktaş Belediyesi'nde yapıldığı ortaya çıktı. Yıllardır Nişantaşı'nda yapılan yılbaşı etkinliklerinin aynısı bu yıl Beşiktaş'ta yapıldı. Daha önce Nişantaşı'nın sokakları kırmızı halılarla süslenirken bu yıl ilk defa Etiler Nispetiye Caddesi kırmızı halılarla donatıldı.

SADECE DÜKKANIN ORTAĞIYMIŞ!

Beşiktaş Belediyesi, AKŞAM'ın haberiyle ilgili açıklama yaptı ve Ali Bağdatlı'nın Sortie'de 100 metrekarelik Fish Club'ı yaz dönemi için kiraladığını öne sürdü. Ancak Bağdatlı, Sortie'nin ortağı olan şirketin müşterek yönetim kurulu başkanı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber