CHP'den Beşiktaş Belediyesi'ne inceleme

Başkan Hazinedar'ı CHP'li İlhan Cihaner, Bülent Kuşoğlu ve Oktay Sandır araştıracak.

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 08 Ağustos 2015 07:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
CHP'den Beşiktaş Belediyesi'ne inceleme

ERCAN ÖZTÜRK

RESMİ BELGEYİ YALANLADI

Hazinedar villa iddialarına, "Ben arsayı sadece Yılmaz ve Kazım Ersoy'dan almadım. 7 ortaklı bir yer burası" dedi. Ancak tapu kayıtları, Murat Hazinedar ve eşi Özlem Hazinedar'ın villa ve arsayı sadece Yılmaz ve Kazım Ersoy kardeşlerden aldığını gösteriyor.

EN İYİ KAZIĞI ERİŞ ÇAKIYOR

Hazinedar'ın Eriş İnşaat için "En iyi fore kazığı bu şirketin çaktığını bulduk" dediği öğrenildi. Ayrıca Eriş'e verilen imar artışına İBB'deki CHP'li meclis üyelerinin 'ret' oyu kullandıkları ortaya çıktı.

CHP'den inceleme heyeti

AKŞAM'ın haberleri CHP'yi harekete geçirdi. Başkan Hazinedar'ı CHP'li İlhan Cihaner, Bülent Kuşoğlu ve Oktay Sandır araştıracak. CHP İstanbul İl Başkanlığı binasında yapılacak olan görüşmeye Hazinedar'ın yönetiminden rahatsız olan kişiler de çağırılacak. Bu isimler, hazırladıkları yolsuzluk dosyalarını heyete sunacak.

Sortie'ye ortak değilmiş!

Hazinedar, yine AKŞAM'ın belgeleriyle haberleştirdiği Ali Bağdatlı'nın Sortie'ye ortak olduğu haberlerini de yalanlayarak "Yok öyle bir şey, yalan bunlar' dedi. Oysa İTO kayıtlarında Bağdatlı 2015 Mayıs'ında Sortie'ye yüzde 50 hisseyle ortak olmuş!

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber