Müdürün odasında utandıran dayak

Haber Giriş : 09 Eylül 2006 14:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya'da okul bahçesinde kız arkadaşının elini tuttuğu gerekçesiyle okul müdürü Şükriye Ç.'nin odasında kızın babası, öğretmenler ve polis tarafından dövülen Salih O. (19), müdürün odasındaki kamera kayıtlarını bulup şikayetçi oldu.

Önceki yıl Lara Baro Meslek Lisesi öğrencisi Salih O., kız arkadaşı G.P. ile okul bahçesinde el ele tutuştu. Okul Müdür Yardımcısı Kerim B. ile Öğretmen Lokman K., gençleri okul müdürü Şükriye Ç.'nin odasına götürdü. Ç.'nin haber vermesi üzerine okula gelen genç kızın babası A.P., genci dövdü. İki polis de aynı odada genci tartakladı.

Salih O., mezun olduktan sonra müdürün odasındaki kamera kayıtlarını ele geçirip savcılığa suç duyurusunda bulundu. Gencin avukatı Soner Ustaoğlu, olayda adı geçenler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı. Olayla ilgili hem Milli Eğitim hem de Emniyet Müdürlüğü soruşturma başlattı.

KOMPLO KURULDU

OLAYIN görüntülerinin televizyonda yayınlanmasıyla odasına kamera kurdurduğu ortaya çıkan Müdür Şükriye Ç. iki müdür yardımcısının kendisine komplo kurduğunu öne sürdü. A.P. ise Salih O.'nun görüntüleri aldıktan sonra şantajla kendisinden 100 bin YTL istediğini iddia etti.

akşam

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber